Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

Zaterdag 30 maart hebben de springers van de 3e en 4e divisie hun voorlaatste plaatsingswedstrijd gehad. De wedstrijd vond plaats in sporthal ’t Rikkenhage in Ruurlo. Tijdens de wedstrijd zullen de springers in verschillende divisies en categorieën synchroon- en individueel springen.

Bij het synchroon springen hebben alle deelnemers van KDO een finaleplek behaald. In de jongste categorie, 3e divisie instap gemengd, deden twee KDO synchroon paren mee. Hier werden Yenthe en Cera tweede en zijn Femme en Pepijn derde geworden. In de 3e divisie pupil meisjes stonden Querine en Sterre op het podium op de eerste plek en stonden Mirthe en Linde op de tweede plek. In de 3e divisie pupil jongens zijn Lennard en Pim de enige deelnemers. Hierdoor hadden zij automatisch een finaleplek en een gouden medaille. Op het podium van de 3e divisie junior meisjes stonden ook twee KDO synchroon paren. Ilse en Joyce zijn eerste geworden en Junia en Romy werden derde! Helaas vielen Floor en Romy net buiten de prijzen, zij werden vierde. In de categorie 3e divisie jeugd meisjes I zijn Danyck en Kaya vierde geworden en werden Annabelle en Debby vijfde. In de 3e divisie jeugd meisjes II zijn Amy en Annemijn eerste geworden en Alyssa en Lisanne derde. Gefeliciteerd allemaal!

Er werden ook mooie prestaties behaald bij individueel springen. In de 3e divisie jeugd meisjes IB is Amy twaalfde geworden. Danyck plaatste zich als achtste voor de finale en werd uiteindelijk tweede! Kaya en Debby behaalden een gedeelde vierde plek. In de 3e divisie jeugd meisjes IA is Annabelle vijfde geworden. In de 3e divisie jeugd meisjes II is Romy zesde en Annemijn vijfde geworden. Lisanne werd vierde. Alyssa ging als tweede de finale in en sprong daar een goede oefening. Dat bracht haar naar de eerste plek! In de jongste categorie, 3e divisie instap gemengd hebben alle KDO springers de finale gehaald. Hier werd Olivia achtste, Cera zevende en Femme zesde. Pepijn stond op het podium met een zilveren medaille en op datzelfde podium stond Yenthe met een gouden medaille! Bij de 3e divisie pupil jongens is Lennard vierde geworden en stond Pim op het podium op de tweede plaats. Bij de 3edivisie pupil meisjes is Kiki tiende geworden. Sterre werd in deze categorie zevende, Mirthe zesde, Querine vierde en stond Linde op het podium op de derde plek. Bij de 3e divisie junior meisjes werd Floor zevende, Joyce zesde en Romy vijfde. Twee plaatsen op het podium waren voor KDO’ers. Junia werd tweede en Ilse eerste! Bij de 4e divisie jeugd meisjes II is Charlotte zevende geworden en Tess vijfde. Stan is de enige deelnemer in zijn categorie 4e divisie jeugd jongens II. Hierdoor ontving hij automatisch een gouden medaille!

Op 18 mei zal de laatste plaatsingswedstrijd zijn voor het Nederlands Kampioenschap. Dan weten alle 32 springers van KDO of zij deel mogen nemen aan het NK in Ahoy Rotterdam. KDO wenst hen alvast veel succes!