BANER.jpg
- - - Menu - - -


In 2012 zijn KDO en het Paramedisch Centrum Apeldoorn (PMC) een samenwerking aangegaan. Het PMC biedt ondermeer: 
- fysiotherapie
- sportfysiotherapie
- manueeltherapie
- sportbegeleiding, revalidatie en hersteltraining.

Daarnaast biedt het centrum nog een aantal diensten aan op het gebied van beweegprogramma’s (diabetes / obesitas of overgewicht / COPD / hartfalen / reuma en arthrosis) en fitkids (trainingsprogramma voor kinderen met een chronische aandoening).

Door deze samenwerking kunnen sporters van KDO (en hun gezinsleden) bij (dreigende) blessures en/of fysieke ongemakken zich melden bij PMC Apeldoorn voor advies, onderzoek en behandeling. Dit natuurlijk allemaal op vrijwillige basis.

Steunpunt Topsport

Paramedisch Centrum Apeldoorn is sinds 2009 ook onderdeel van het Topsport Steunpunt Gelderland. Dit maakt de begeleiding voor aanstormende talenten en topsporters completer en zo wordt er een professioneel sportklimaat voor de sporter ontwikkeld.

Vergoeding
Alle kosten kunnen worden vergoed door de zorgverzekering van de sporter (of het gezinslid). Dit is afhankelijk van de aanvullende verzekering.

Meer informatie?
Kijk op de website: www.pmcapeldoorn.nl of neem contact op met onze voorzitter Margo Cornelissen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Direct een afspraak maken?
Wilt u direct een afspraak maken, belt u dan met 055-3603047 of 0522-247114.
U kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.