BANER.jpg
- - - Menu - - -


Wil jij weten of je verantwoord kunt starten met je training? Ben jij goed bezig met je sport? Weet je zeker dat je niet aan het overbelasten bent in je huidige trainingsopbouw? Reageert je lichaam op de juiste manier op alle trainingsbelasting?

 

KDO werkt samen met PMC Nederland  PMC biedt alle leden van KDO een gratis total body check aan.  Deze check is voor jong/oud ongeacht of je een blessure hebt of niet. Iedereen kan en mag er gebruik van maken.

 

Tijdens deze check wordt er uitgebreid stilgestaan bij je trainingsdoelen en de manier hoe je dit wilt bereiken. Er wordt ook gekeken of er tekenen en symptomen zijn die kunnen wijzen op overbelasting of andere voorwaarden.

 

Daarnaast wordt er een fysiek onderzoek verricht van het gehele lichaam. Hierbij wordt accent op de sport-/arbeid specifieke onderdelen gelegd die extra aan belasting onderhevig zijn. Alle bevindingen worden in kaart gebracht en van daaruit ontvang je een gericht advies waar je mee verder kunt.

 

Bovenstaand wordt door de behandelend fysiotherapeut geheel in kaart gebracht en de sporter krijgt een advies op maat mee waarmee hij/zij verder kan trainen. Indien er meer aandacht nodig is voor een klacht dan kan er in overleg met de sporter een behandeltraject afgestemd worden.